Sherman ARV

2013.11.07. 17:53

A holnapi Flames of War csatához szükségem van egy Sherman ARV-re, hogy a StuG-okkal, Panzer IV-ekkel és Tigrisekkel szemben felálló Shermanjaimat el tudjam vontatni az útból.

Mivel az idő szűk, a modell meg drága ahhoz, hogy egymagában berendeljem, elhatároztam, hogy konvertálok egyet. Szerencsére a Flames of War oldalán jó sok szögből lefényképezték a modellt, így volt kiindulási alapom:

http://www.flamesofwar.com/Default.aspx?tabid=57&art_id=1545

Az alap egy kimaradt Plastic Soldier Company M4A3 Sherman volt.

Amit meg kellett csinálni, az a torony, a daru és a hátul levő ekeszerű akármi volt (ami ha jól értelmeztem, arra szolgált, hogy vontatásnál leengedték, és nem húzta vissza a másik jármű az ARV-t), ezeket set top box kártyából vágtam ki:

20131107_163106.jpg

Ezek után a logikusnak tűnő helyekre felragasztgattam mindenféle maradék dobozt a PSC-készletből és az Open Fire! FoW kezdődobozból.

Már csak a festés van hátra, jelenleg így néz ki a jármű:

20131107_171723.jpg

Legközelebb valószínűleg füstjelzők, illetve FoW afgán terepek készülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://drcsernuswargame.blog.hu/api/trackback/id/tr25619742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása