Új kezdet

2013.10.16. 20:52

Új blog, újrakezdés...

Az előző blog sajnos hamvába holt a Blood Bowl-lal együtt, és közben költözés, klubváltás is nehezítette a dolgomat, de most úgy érzem, hogy lesz egy kis időm újra blogolni, és talán téma is akadni fog hozzá, valamint remélem ez egy kicsit motiválni is fog, hogy haladjak a festéssel és a terepezéssel.

Jelenleg aktív projektjeim, amikkel előreláthatólag mostanában foglalkozni fogok:

-SAGA, középkori skirmish wargame. Régi megszokásból 1/72-ben, jelenleg festve-talpalva rendelkezésre áll 4-4 pontnyi viking és anglodán, akik nyilván használhatók jomsvikingnek és angolszásznak is. A tervem az, hogy még 4-4 pontot kifesteni hozzájuk, hogy meglegyen az ajánlott 6 pontos sereg opciókkal együtt. Anglodánokból van hozzá figurám helyben, így az nem olyan vészes, a plusz vikingjeim viszont Szegeden maradtak, így csak a Zvezda doboz maradékát tudom befejezni, de talán a 6 ponthoz az is elég lesz.

-Force on Force. Az örök szerelem, modern és hidegháborús skirmish. A közel-keleti terepek szintén Szegeden vannak, de szerencsére elég egyszerű az ottani építészet, így valamelyik délután készítek egy kisebb-nagyobb arab falut. Airbrush szerencsére van, így a festés kb. még egy délután.

Figurák tekintetében itt van a szekrényben 3 doboz Italeri szovjet VDV-ejtőernyős (néhányuk modern iraki katonának konvertálva), 3 doboz arab lázadó/terrorista a kiváló Caesar miniatures dobozokból, illetve egy-egy doboz Revell- és Italeri-féle hidegháborús amerikai katona. Modern Caesar-féle amerikaiakból is akad még pár darab, ha alapszintű konverziókkal a Revell-féle fekvő géppuskás átalakítható modernre, akkor az Enduring/Iraqui Freedom US Army is bővülni fog. Mivel ez kb. 3-400 figura, nem lesz egy sétagalopp, de van pár időcsökkentő trükk tervben,

Járművek terén jelenleg 2 T-62, 4 T-55, 5 BMP-1, 1 M1 Abrams, 3 M2 Bradley, és egy M113 APC vár festésre, egy LAV-25 összerakásra, plusz végtelen számú jármű beszerzése van még tervben.

-Flames of War: Kezdésnek az Open Fire doboz brit/amerikai fele került birtokomba, akik bővültek még tankokkal és gyalogsággal. A mostani listához a gyalogságot már kifestettem, a tankok pedig airbrush alá kerülnek még a héten, így valószínűleg az első teljesen festett és base-elt seregem lesz (leszámítva a Malifaux-t, de az nem ér, mert skirmish :D)

-Terep: Erdők, dombok, házak (FoW-hoz, SAGA-hoz és FoF-hoz is), folyó, tavak, mocsarak, szóval egy alapvető terepkészletet szeretnék magamnak itthonra felhalmozni.

A jövőben várhatóan ezekről lesz szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://drcsernuswargame.blog.hu/api/trackback/id/tr835578333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása